Albóndigas en salsa

Albóndigas en salsa

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en salsa is one of the most favored of current trending meals on earth. It's simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They are nice and they look fantastic. Albóndigas en salsa is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Albóndigas en salsa using 14 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas en salsa:

  1. 1/2 Kg carne picada mixta (mitad de ternera y mitad de cerdo)
  2. 1 vaso leche
  3. 1 huevo
  4. 50 g miga de pan
  5. 1 diente ajo
  6. Sal, pimienta
  7. Harina y pan rallado
  8. Para la salsa
  9. 1 cebolla
  10. 1 zanahoria
  11. 1/2 vaso vino blanco
  12. 1 pizca pimentón dulce
  13. 1/2 pastilla concentrado de pollo
  14. Aceite oliva y sal a gusto

Steps to make to make Albóndigas en salsa

  1. Lo primero que haremos, será preparar la carne.

    Ponemos en un bol, un poquito de miga de pan, mojada en leche y un huevo.

    Machacamos un ajo y un poquito de perejil en un mortero y se lo añadimos a la carne picada.

    Le ponemos sal al gusto. Mezclamos todo muy bien y tapamos con film, y lo meteremos todo en la nevera una hora para que la carne tome todos los sabores.
  2. Pasado este tiempo, ponemos en un plato un poco de harina, y haremos bolas de carne que las pasaremos por ella quitándoles el exceso.
    Truco: si las albóndigas te quedan muy blandas les puedes poner poco pan rallado y pasarlas por harina.
  3. En una cazuela amplia y un poco honda, ponemos aceite a calentar, y vamos friendo todas las albóndigas... Las sacamos en papel absorbente para quitarles el exceso de aceite y las reservamos

    En ese mismo aceite de freír las albóndigas, ponemos a pochar la cebolla bien picadita y la zanahoria. Añadimos una pizca de pimentón y el 1/2 vasito de vino blanco, dejamos reducir unos minutos.
  4. Seguidamente añadimos un poco de agua (como un vaso más o menos).

    Nota: en este paso, podéis triturar las verduras, o bien dejarlas tal cual (yo la he triturado).
  5. Incorporamos las albóndigas, y cubrimos con agua, pero sólo que las cubra. Si es necesario más adelante, iremos añadiendo más.

    Nota: Para que nos salga una salsita espesa y ligada, es mejor poner al principio un poco de agua que demasiada y nos queden caldosas.

    Añadimos la 1/2 pastilla de concentrado de pollo, y sal al gusto.

    Dejaremos cocer a fuego lento, aproximadamente una hora.
  6. Hay que ir revisándolas de vez en cuándo, para ponerle agua si fuera necesario.... Ojo con esto !!!!

    Como acompañamiento, lo mejor unas patatas fritas y claro una buena barra de pan.

As your experience and also confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual preferences in time. Whether you intend to offer a dish that uses less or more active ingredients or is a little bit basically hot, you can make straightforward changes to attain this goal. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for novices you do not require to discover them but only if you master some easy cooking techniques.

This isn't a full guide to quick as well as simple lunch dishes however its good something to chew on. Ideally this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Speedy Albóndigas en salsa. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Calabacitas rellenas chorizo y elote