Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera

Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look fantastic. Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera using 21 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Una receta muy fácil y con menos grasas por el tipo de carne que se usa. Es de esas recetas que mejoran de un día para otro así que ideal para #tupper.

Con esta cantidad salen unas 22 unidades de tamaño medio /grande. Para acompañar cada uno lo que más le guste, en nuestro caso lo hemos acompañado de arroz integral para aportar fibra al plato.

#platounico

#mirecetario

😉En Instagram: Cook_and_jud

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera:

  1. Para las albóndigas:
  2. 500 gr carne picada de pollo y de pavo
  3. 1 diente ajo
  4. 3-4 ramitas perejil (solo las hojas)
  5. 1 huevo
  6. 1 rebanada pan remojado ligeramente en leche o 4-5 crackers (sin sal)
  7. sal y pimienta
  8. Harina
  9. Aceite de girasol para freír
  10. Para la salsa de tomate:
  11. 5-6 tomates maduros
  12. 1 zanahoria
  13. 1 cebolla
  14. 3 ciruelas
  15. 1/2 vaso agua aprox
  16. sal
  17. 1 cda aceite de oliva
  18. Para acompañar:
  19. Arroz o
  20. Puré de patata o
  21. Patatas fritas

Steps to make to make Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera

  1. En primer lugar, preparar los ingredientes de la salsa de tomate. En mi caso he triturado bien fina la cebolla y la zanahoria y he rallado el tomate, porque me gusta la textura más espesa. Pero puedes triturar la salsa antes de añadir las albóndigas. Reservar.
  2. Preparar la masa de las albóndigas. Picar finamente el pan ligeramente remojado en leche, el ajo
    y el perejil, yo he triturar pero aún se aprecian bien los trocitos. En un bol mezclar la carne picada, con el huevo y la mezcla triturada.
  3. Integrar bien con un tenedor y reservar.
  4. Empezamos con la salsa. En una olla pochar la cebolla y la zanahoria con una pizca de sal. Cuando esté ligeramente dorado agregar el tomate y el agua, remover y dejar a fuego de 15 a 20 minutos. Ir controlando por si se queda sin líquido agregar algo más de agua y/o reducir temperatura.
  5. Mientras, rebozar las albóndigas en harina y freírlas. En un vaso poner un poco de harina, una cucharada de la masa (más o menos según quieras las albóndigas de tamaño) y mover el vaso con movimientos circulares hasta que quede totalmente redonda y enharinada.
  6. Freír 2-3 minutos por cada lado a fuego medio-fuerte. Pasar por papel de cocina para que absorba el exceso de aceite.
  7. En este punto vamos a probar y corregir de sal nuestra salsa de tomate. Si queremos podemos triturarla. Triturada o no agregar las ciruelas. Y agregamos las albóndigas. Dejar 10 minutos a fuego suave, tapado y servir. A disfrutar!

As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that uses less or even more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. Simply put, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental food preparation skills for novices you do not need to learn them but just if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a full guide to quick as well as easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Albóndigas de pollo y pavo en salsa de tomate casera. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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