Albóndigas de sepia y langostinos
Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas de sepia y langostinos. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas de sepia y langostinos is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Albóndigas de sepia y langostinos is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de sepia y langostinos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de sepia y langostinos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de sepia y langostinos using 13 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve it.
Sólo os digo que están deliciosas. Con estas cantidades me han salido 10 albóndigas, pero ya sabéis que depende del tamaño
Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de sepia y langostinos:
- 300 gramos sepia
- 6-8 langostinos crudos
- 50 gramos miga de pan
- 2 cucharadas leche entera
- 1/4 de cebolla blanca pequeña
- 1 diente ajo
- 2 cucharadas vino blanco
- 3/4 de vaso (de agua) de caldo de pescado
- 1 cucharadita harina más un poco para rebozar
- 1 huevo
- 4-5 hebras de azafrán
- Sal
- Aceite de Oliva Virgen Extra
Instructions to make to make Albóndigas de sepia y langostinos
- Poner la miga de pan en un bol con la leche y dejar que la absorba
- Cortar pequeña la sepia limpia. Pasar por un procesador de alimentos o dar un golpe de batidora sin llegar a hacer un puré, deben quedar trocitos
- Añadimos la miga y volvemos a pasar por el procesador
- Batimos el huevo y retiramos una parte (como 1/4) para que no quede demasiado líquido. Añadir la mezcla de sepia y mezclar bien, si queda muy líquido podemos añadir un poco más de miga
- Pelamos y limpiamos los langostinos. Reservamos las cabezas. Cortamos las colas pequeñas y las añadimos a la mezcla de sepia, salpimentamos y mezclamos bien.
- Cogemos porciones de la masa, pasamos por harina y damos forma
- Ponemos una sartén con aceite a fuego medio-alto, freímos las albóndigas, las sacamos y reservamos
- Picamos muy pequeños la cebolla y el ajo. Reservamos
- Retiramos el exceso de aceite de la sartén donde hemos hecho las albóndigas, freímos las cabezas de los langostinos sacando todos los jugos y retiramos las cabezas
- En ese mismo aceite pochamos la cebolla y el ajo. Cuando estén añadimos la harina y la tostamos
- Añadimos el vino blanco, el caldo de pescado y el azafrán, dejamos cocer unos minutos a fuego suave
- Añadimos las albóndigas que teníamos reservadas y dejamos unos 10 minutos, que espese la salsa y se hagan por dentro las albóndigas
- Emplatamos y servimos caliente con un poquito de perejil fresco picado por encima (opcional)
- Buen provecho!!!!
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet plan and adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or even more ingredients or is a little basically hot, you can make easy changes to attain this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you don't require to learn them yet just if you grasp some basic food preparation strategies.
This isn't a complete guide to fast as well as very easy lunch recipes but its great food for thought. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this special food How to Make Perfect Albóndigas de sepia y langostinos. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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