Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas)

Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas)

Hey everyone, it's John, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas). It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas) is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas) is something that I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas) is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas) using 14 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas):

  1. Preparación de la carne:
  2. 750 g carne picada
  3. 1 huevo
  4. al gusto Ajo molido
  5. al gusto Perejil
  6. al gusto Sal
  7. 1 rebanada pan de molde
  8. al gusto Pimienta negra
  9. Preparación de la salsa
  10. 1 cebolla
  11. 1 zanahoria
  12. 2 vasos agua (500 ml en total)
  13. 2 vasos vino blanco (500 ml en total)
  14. 1 pastilla avecrem

Steps to make to make Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas)

  1. Para PREPARAR LA CARNE, lo primero es mojar un poco la rebanada de pan en agua hasta que se vea una masa. Si hay exceso de agua, quitarlo.
  2. Después, juntamos en un bol grande la carne, el huevo, las especias (ajo, pimienta negra, perejil, sal) y la masa del pan. Amasarlo todo con las manos, para que se mezclen bien los ingredientes, y después con un tenedor. Tapar con papel film y dejar en la nevera (mínimo 1 hora antes, lo ideal 1 día antes).
  3. Crear bolitas de albóndigas del tamaño que se quiera. Yo las hago pequeñas por comodidad y porque sobra más para otro día.
  4. Bañar las albóndigas en harina y hacerlas en la sartén con aceite. A medida que se van haciendo por fuera, se sacan y se dejan en una olla aparte.
  5. Para PREPARAR LA SALSA, se pica la zanahoria y la cebolla y se hacen en la sartén. En este caso he utilizado una cebolla roja, pero es indiferente.
  6. Una vez hecha la zanahoria y la cebolla, se añaden los dos vasos de agua, los dos de vino y la pastilla de avecrem. Remover hasta que se vea que se juntan los ingredientes.
  7. Echar la salsa de la sartén en la olla donde se tienen las albóndigas (si quedan muchas descubiertas, añadir agua). Cocinar a fuego medio unos 15 minutos (quitar del fuego cuando se vea que se ha consumido un poco la salsa y que las albóndigas están hechas por dentro)
  8. ¡Servir y disfrutar!

As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make easy changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic food preparation skills for novices you don't need to discover them yet just if you grasp some straightforward food preparation strategies.

This isn't a total overview to quick and very easy lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Speedy Albóndigas en salsa de vino blanco (fáciles y ricas). Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Calabacitas rellenas de elote y Philadelphia

Albóndigas de carne y calamar con setas en salsa de boletus

Albóndigas de bambú y germinados con guisantes