Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos

Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos. One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos is something that I have loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos estimated approx 70 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos using 16 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

Ayer hice estas albóndigas porque había visto una receta de Jessy Jgg en la que agregaba manzana a la carne y me fascinó la idea. Tiré toda cautela al viento y experimenté también agregando jengibre, cilantro, especias y ralladura de limón. Al principio pensé hacerlas sin salsa, al horno, pero al hornearlas me di cuenta que sí necesitaban alguna salsa, así que hice una muy sencilla con tomates, vino y un poco de creme fraiche (nata agria). Salió una receta realmente deliciosa!!! Así que la comparto aquí y gracias Jessy por la inspiración inicial 😀

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos:

  1. 1 solomillo cerdo ibérico
  2. 1 cebolla tierna grande
  3. 1 manzana pequeña
  4. 1 trozo jengibre de unos 5 cm
  5. 1 manojo cilantro fresco
  6. 1 cdta garam masala
  7. 1 cdta sal
  8. 1/2 cdta guindilla molida
  9. 4 cdas panko (o pan rallado)
  10. 1 cdta salsa tamari
  11. Unas tiras de piel de limón
  12. 1 tarro tomates en conserva
  13. 1 chorrito vino blanco
  14. 1 cda. creme fraiche
  15. 1 manojo espárragos
  16. Al gusto sal y pimienta

Instructions to make to make Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos

  1. Reunir los ingredientes. Pelar la manzana y jengibre. Picar la carne y jengibre y echar la mezcla a un bol. Picar la cebolla con la piel de limón (sin la parte blanca) y también al bol.
  2. Picar la manzana con el cilantro con la salsa tamari y agregar también al bol.
  3. Finalmente agregar las especias y el panko. Cubrir una tabla con un poco mas de panko, hacer las albóndigas y rebozar con un poco de panko.
  4. Calentar el horno a 200°. Forrar la bandeja de horno con papel de horno o, si no tienes (no me quedaba 😅) con papel de plata engrasado con un poco de aceite. Colocar las albóndigas encima e introducir la bandeja en el horno. Después de 20 mins sacarla y darles la vuelta a las albóndigas.
  5. Volver a introducir la bandeja en el horno media hora mas. Vaciar el bote de tomates en un bol y cortar los tomates. Echarlos a una olla y agregar un vasito de vino, sal y pimienta. Calentar a fuego moderado.
  6. Lavar y pelar los espárragos y echar a la olla. Tapar y dejar burbujeándose. Cuando están listas las albóndigas, trasladarlas de la bandeja a la olla.
  7. Subir el fuego y cuando vuelva a burbujear, agregar la creme fraiche, remover con cuidado, bajar a fuego mínimo y dejar 10 minutos así.
  8. Preparar arroz ó pasta.
  9. Emplatar y.... disfrutar!!

As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have more all-natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or more components or is a bit more or less spicy, you can make straightforward modifications to achieve this objective. Simply put, start making your recipes on time. As for standard food preparation abilities for newbies you don't need to discover them however just if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast and easy lunch recipes yet its great food for thought. Ideally this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Speedy Albondigas especiadas en salsa de tomate con espárragos. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Calabacitas rellenas de elote y Philadelphia

Albóndigas de carne y calamar con setas en salsa de boletus

Albóndigas de bambú y germinados con guisantes