Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero

Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero estimated approx 1 hora y 20 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero using 30 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Una deliciosa receta con elaboraciones muy tradicionales, que nos recordara a la cocina de la abuela. Un plato nutritivo, sencillo de realizar, y para disfrutar toda la familia.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero:

  1. 400 gramos espaguetis
  2. Queso parmesano rallado
  3. Para la salsa de tomate
  4. 2 dientes ajo
  5. 2 cebollas grandes
  6. 7 tomates grandes tipo pera
  7. 2 zanahorias
  8. 2 pimientos verdes
  9. 1 hoja laurel
  10. Aceite de oliva virgen extra
  11. 1 cucharada azúcar
  12. Tomillo
  13. Orégano
  14. Pimienta blanca
  15. Sal
  16. Para las albóndigas
  17. 500 gramos carne picada mixta
  18. 1 diente ajo
  19. 1 cuarto cebolla
  20. 1 chorro leche
  21. 1 chorrito Vino blanco
  22. 1 huevo
  23. 1 rebanada pan de molde
  24. Pan rallado
  25. Perejil fresco
  26. Pimienta blanca
  27. Orégano
  28. Tomillo
  29. Sal
  30. Aceite de girasol

Steps to make to make Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero

  1. Comenzaremos cociendo nuestra pasta, en una olla echaremos abundante agua, sal al gusto, laurel y un chorro de aceite de oliva, cuando comience a hervir incorporamos los espaguetis, es importante que los primeros minutos no dejemos de removerlos si no se nos quedaran pegados unos con otros
  2. Cuando estén listos los escurrimos y les echamos un chorrito de aceite de oliva, los mezclamos bien para que queden sueltos. (El tiempo de cocción de la pasta dependerá del fabricante, por lo que aconsejo leáis en el paquete su tiempo exacto)
  3. Para la elaboración de nuestra salsa de tomate, en una cazuela echamos un chorro de aceite de oliva, picamos el ajo finamente y el resto de verduras en dados medianos, salpimentamos, añadimos una pizca de orégano, otra de tomillo, la hoja de laurel y vamos sofriendo estos ingredientes a fuego lento.
  4. Cuando comiencen a estar pochadas nuestras verduras, añadimos el tomate pera, y la cucharada de azúcar, y seguimos sofriendo, cuando los ingredientes estén tiernos los pasamos por un pasapurés y nuestra salsa de tomate estará lista.
  5. Toca ponerse con las albóndigas, en un bol echamos la carne picada, y le añadimos el ajo finamente picado, y la cebolla cortada en dados pequeños, le agregamos un chorro de leche, otro de vino blanco, un huevo, una rebanada de pan del molde troceada y sin corteza, un poco de perejil fresco picado, una pizca de pimienta blanca, otra de orégano y tomillo, y por último una de sal.
  6. Mezclamos bien todos los ingredientes, añadiremos pan rallado hasta conseguir un mezcla algo consistente para poder trabajar con ella, y comenzamos a darles forma a nuestra albóndigas, haremos las albóndigas de un tamaño de bocado. Ya sólo nos quedará pasarlas por harina y en una sartén con abundante aceite de girasol freírlas.
  7. El último paso será, poner la salsa de tomate en una cazuela y cuando hierva añadir los espaguetis y las albóndigas, mezclamos los ingredientes, y los servirnos espolvoreando queso rallado por encima. ¡¡Que aproveche!!

As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little bit basically hot, you can make simple changes to attain this objective. Simply put, start making your dishes in a timely manner. When it comes to basic food preparation abilities for novices you do not need to discover them however just if you understand some straightforward food preparation methods.

This isn't a full overview to quick as well as simple lunch recipes yet its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Quick Espaguetis con albóndigas en salsa de tomate casero. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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