Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate

Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate is one of the most favored of current trending foods in the world. It's simple, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They are nice and they look fantastic. Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate estimated approx 1 hora.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate using 19 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

Sin complicarme hice unas bolitas de carne sencillas para meter en boca de un bocado, guisadas en una intensa y deliciosa salsa de tomate #revistacookpad

Ingredients and spices that need to be Take to make Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate:

  1. 400 gr. spaghetti (100 gr. por persona)
  2. Para las albóndigas
  3. 500 gr. carne picada
  4. Aceite de oliva
  5. Para la salsa
  6. 1 lata grande tomates triturados en conserva (750ml.)
  7. Concentrado de tomate
  8. 1 cebolla
  9. 2 dientes ajo
  10. Romero fresco
  11. Orégano
  12. Vino tinto, rosado o blanco
  13. Aceite de oliva
  14. Azúcar
  15. Sal
  16. Pimienta molida
  17. Para servir
  18. Queso parmesano rallado
  19. Albahaca fresca

Instructions to make to make Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate

  1. Comenzar haciendo la salsa. Pelar y cortar finamente la cebolla. Pelar y picar los ajos.
  2. En una sartén o cacerola amplia, echar un chorrito de aceite de oliva y sofreír la cebolla picada a fuego medio-bajo durante 5 minutos, hasta que esté transparente. Incorporar los ajos y las hojas picadas de una ramita de romero. Remover y dejar hacer durante 1 minuto.
  3. Subir el fuego y echar algo más de medio vaso de vino, dejar un minuto para que se evapore el alcohol. Incorporar a la cacerola la lata de tomates triturados, 1 cucharada de tomate concentrado, 1 cucharadita de orégano, 1 cucharadita de azúcar para compensar la acidez del tomate, 1 cucharadita de sal, pimienta molida a gusto de cada uno, y una vez comience a hervir la salsa, bajar el fuego, tapar y dejar hacer.
  4. Mientras se hace la salsa, hacer las albóndigas. Salpimentar la carne, coger unos 10 gr. y hacer bolitas con las manos.
  5. Poner un poco de aceite en una sartén y freír las bolitas de carne durante unos 5 minutos para que se doren. Yo las hice por tandas porque no me cabían todas en la misma sartén.
  6. Incorporar las bolitas de carne a la salsa de tomate y dejar guisar hasta que la salsa espese, unos 15 minutos a fuego lento.
  7. Durante ese tiempo, poner una cacerola al fuego con abundante agua y sal para cocer los spaghettis. Cuando el agua comience a hervir, echar los spaghettis, remover y dejar cocer unos 10 minutos, según las instrucciones del envase.
  8. Escurrir los spaghettis, rociarlos con aceite de oliva y mezclar con la salsa y las albóndigas de carne.
  9. Servir con queso rallado por encima y decorar con unas hojas de albahaca.

As your experience and also confidence grows, you will discover that you have more natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or even more ingredients or is a bit basically hot, you can make easy changes to achieve this goal. In other words, begin making your dishes on schedule. As for fundamental cooking abilities for novices you do not require to learn them but only if you grasp some easy food preparation methods.

This isn't a total overview to quick and also very easy lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Ultimate Spaghettis con mini albóndigas sencillas y salsa de tomate. Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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