Albóndigas al estilo de Sophia Loren

Albóndigas al estilo de Sophia Loren

Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas al estilo de Sophia Loren. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas al estilo de Sophia Loren is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes yummy. Albóndigas al estilo de Sophia Loren is something which I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas al estilo de Sophia Loren, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al estilo de Sophia Loren delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas al estilo de Sophia Loren using 14 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas al estilo de Sophia Loren:

  1. 500 gr. Carne picada (mitad cerdo, mitad ternera)
  2. 1 Patata
  3. 1/2 Berenjena
  4. 2 rebanadas Pan de molde sin corteza
  5. 100 ml Leche
  6. 1 Huevos L
  7. 1 cta. Sal
  8. 1 cta. Nuez moscada
  9. Harina (para rebozar las albóndigas)
  10. 1 lata pequeña Tomate triturado
  11. 1 cebolla rallada
  12. 2 Dientes ajo
  13. 100 ml Vino blanco
  14. Caldo de cocción de la patata y la berenjena

Instructions to make to make Albóndigas al estilo de Sophia Loren

  1. Albóndigas: Cocer la patata y la berenjena en agua con sal y dejar enfriar reservando el agua de la cocción.
    Poner las 2 rebanadas de pan de molde con la leche para que se empapen.
    Echar en un bol la carne picada, el huevo, la patata y la berenjena cocidas, sal, nuez moscada y el pan remojado con la leche. Mezclar bien con las manos aplastando todo hasta que esté bien integrado. Formar las albóndigas, pasarlas por harina sacudiendo el exceso, freírlas y reservarlas en una fuente.
  2. Salsa: En una olla ancha y bajita (para que luego queden bien extendidas las albóndigas) poner a freír la cebolla rallada y, cuando esté blanda y un poco dorada, añadir el tomate triturado para que se vaya cocinando a fuego medio. A los 10 minutos aproximadamente, incorporar el ajo. Si lo echamos al principio con la cebolla se nos puede quemar fácilmente y amarga mucho la salsa. Echándolo en este momento le da el sabor característico, se cocina bien y evitamos que se queme.
  3. Cocinar otros 5 minutos. Añadir el vino blanco. Cocinar un poco para que evapore el alcohol y probar el punto de sal. Ahora se puede echar un poco del caldo de cocción de la patata y la berenjena hasta conseguir la consistencia que se quiera para la salsa. Rectificar de sal si es necesario. Añadir, con cuidado, las albóndigas y cocinarlas a fuego lento removiendo la olla y no las albóndigas para que no se rompan.
  4. Te van a sorprender.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have extra all-natural control over your diet and also adjust your diet to your individual preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little basically spicy, you can make basic changes to accomplish this goal. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you do not need to discover them yet only if you understand some straightforward food preparation techniques.

This isn't a total overview to fast and simple lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Award-winning Albóndigas al estilo de Sophia Loren. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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