Albóndigas de calabacín

Albóndigas de calabacín

Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas de calabacín. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de calabacín is one of the most popular of current trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Albóndigas de calabacín is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de calabacín, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de calabacín delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas de calabacín using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Tenía ganas de albóndigas pero no de carne. Así que había oído hablar de las albóndigas de calabacín, indagué, y la adapté a mis gustos. Paciencia sobre todo con el calabacín.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de calabacín:

  1. 2 calabacines
  2. Queso rallado ganapadano
  3. Copos avena
  4. 3 ajos
  5. Pan rallado
  6. Pimentón
  7. Sal
  8. Curry
  9. Pimienta
  10. Aceite

Steps to make to make Albóndigas de calabacín

  1. Cortar los calabacines y triturarlo con las especias y los ajos. (Trituré uno con especias y el otro no, por que era la primera vez que lo hacía y quería ver como se iba mejor el agua. Recomiendo sin especias, para escurrirlo mejor, y luego las especias echarlas cuando lo tengamos bien escurrido y lo vayamos a mezclar con la avena y el queso. De ahí los dos colores)
  2. Escurrir el calabacín triturado. Mengua muchísimo, con dos calabacines me ha dado para 10 albóndigas. Yo lo escurrí en una bolsa de tela, tipo rejilla que tengo para escurrir alimentos muy pequeños. Dejar escurrir unos 20 minutos y apretar de vez en cuando la bolsa para que suelte más agua. Cuanta más agua suelte más fácil de manejar luego. Yo incluso después de sacarlo de la bolsa lo dejé secar otros 20 minutos al sol.
  3. Triturar la avena para que quede como una harina. Yo hice una cantidad a ojo y según me iba espesando la masa después iba dejando de añadir harina.
  4. Mezclar todo: calabacín escurrido, las especias, la sal, queso granapadano (dará sabor y textura, no pasarse, ya que sino al freírlas se pueden desmoronar al derretirse el queso)
  5. Hacer bolas y pasar por pan rallado, mientras vamos calentando aceite para freírlas, un poco, para darle un toque crujiente. Poco tiempo ya que sino absorven demasiado aceite, y no solo por salud, sino por que pueden desmoronarse. Y las tendremos listas. Recomiendo echarle una salsa de tomate casero para acompañar.

As your experience and confidence expands, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you want to offer a recipe that makes use of fewer or more active ingredients or is a little bit basically spicy, you can make easy adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes promptly. As for basic food preparation skills for beginners you do not require to discover them however just if you understand some easy food preparation methods.

This isn't a total guide to quick and simple lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Ultimate Albóndigas de calabacín. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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