Albóndigas con langostinos sin gluten
Hey everyone, it's John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas con langostinos sin gluten. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Albóndigas con langostinos sin gluten is one of the most favored of current trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes yummy. Albóndigas con langostinos sin gluten is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas con langostinos sin gluten, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con langostinos sin gluten delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con langostinos sin gluten is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas con langostinos sin gluten estimated approx 60 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas con langostinos sin gluten using 15 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.
Receta mar y montaña, especial para personas con intolerancia al gluten. La carne es de ternera, han quedado muy buenas solo una pega: es la primera vez que las hago sin gluten y solo tenía biscotes sin gluten y en vez de remojarlos en leche los he triturado para amasar la carne y las albóndigas han quedado un poco tupidas, pero a pesar de eso no han quedado.
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con langostinos sin gluten:
- 1/2 kg. carne picada de ternera
- 2 huevos medianos
- 12 langostinos medianos
- Aceite de oliva
- al gusto Sal y pimienta
- Perejil fresco picado
- 100 gramos pimiento rojo
- 50 gramos pimiento verde
- 1 zanahoria pequeña
- 2 dientes ajo
- 1/2 cebolla pequeña
- 12 almendras saladas
- 50 ml. vino rancio de cocinar
- Harina de arroz para enharinar las albóndigas
- Pan sin gluten o biscotes sin gluten
Steps to make to make Albóndigas con langostinos sin gluten
- Poner la carne picada en un bol grande, echar en el centro los huevos, salpimentar a discreción y mezclar los ingredientes.
- A continuación agregar pan sin gluten remojado en leche y escurrido la cantidad necesaria hasta que se pueda amasar la carne. Yo he puesto el pan rallado, pero mejor remojado.
- A continuación poner harina de arroz en un plato y ir formando bolas de carne del tamaño que más os guste. Pasarlas por la harina de arroz, sacudir la harina sobrante.
- A continuación poner aceite en una cazuela y cuando esté caliente poner las albóndigas y freír ligeramente por todos los lados. Poner los dos dientes de ajo pelados, dorar, retirar de la cazuela y reservar.
- Poner la zanahoria pelada y cortada en rodajas, las dos clases de pimientos lavados y cortados en trozos y la cebolla troceada. Cocinar a fuego medio durante quince minutos.
- Incorporar el vino y reducir a fuego fuerte. Seguidamente cubrir las albóndigas con agua o caldo y seguir cocinando a fuego medio.
- Picar en el mortero las almendras con un poco de perejil y los dientes de ajo reservados, echar un poco de agua y agregar a la cazuela. Cocinar diez o quince minutos más y retirar las albóndigas de la cazuela.
- Triturar la salsa con la batidora y volver a poner las albóndigas con la salsa en la cazuela con el fuego apagado, mientras freímos los langostinos.
- En otra cazuela o sarten poner un poco de aceite y cuando esté caliente echar los langostinos limpios y sazonados. Cuando cambien de color apagar el fuego.
- Volver a calentar la cazuela de las albóndigas, incorporar los langostinos y cocer todo junto cinco minutos más, rectificar de sal y pimienta.
- Emplatar poniendo salsa en el fondo del plato, las albóndigas y los langostinos de forma decorativa. Se puede poner más salsa por encima o servir caliente en una salsera.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and adapt your diet to your individual tastes in time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or even more components or is a little essentially zesty, you can make straightforward modifications to attain this objective. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you don't require to learn them however only if you understand some simple food preparation techniques.
This isn't a complete overview to quick and also simple lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food How to Prepare Award-winning Albóndigas con langostinos sin gluten. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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