Albóndigas en salsa

Albóndigas en salsa

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas en salsa. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en salsa is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes delicious. Albóndigas en salsa is something that I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa estimated approx 60 minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas en salsa using 19 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.

Esta es una receta que es muy típica de Catalunya, allí le llamamos "Mandonguilles amb suc", mi mejor traducción es Albóndigas en salsa, creo haber sido fiel a la receta original, así como me la enseñaron, confío que guste.
Es interesante hacerla un día antes de degustarla, pues el guiso reposa y le da otro sabor más interesante.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas en salsa:

  1. --------- Para aderezar la carne:
  2. 500 g Carne picada mixta de Cerdo y Ternera
  3. 1 diente Ajo (picado)
  4. 2 Huevos
  5. 1 Miga de Pan (empapada en leche)
  6. 1 cuch.sopera Pan rallado
  7. Perejil picado
  8. Sal y Pimienta negra
  9. ---------- Para el resto:
  10. 2 Patatas grandes
  11. 2 Zanahorias
  12. Guisantes
  13. 1 Cebolla
  14. 1 Tomate Pera grande (rallado)
  15. 1 diente Ajo (picado)
  16. 1 vaso Agua
  17. 1 copa de Brandy
  18. Aceite de Oliva
  19. Sal y Pimienta negra

Steps to make to make Albóndigas en salsa

  1. Lo primero de todo será poner la carne en un bol y aderezarla, en que consiste ???, pues veréis, salpimentamos y le vamos agregando todos los ingredientes el ajo y el perejil picados, el huevo, la miga de pan una cucharada de pan rallado y removemos hasta formar una bola que reservamos.
  2. Una vez esté la carne lista procedemos a hacer las albóndigas, nos mojamos las manos así evitamos que la carne se nos pegue y vamos haciendo bolas.
  3. Una vez hemos hecho las albóndigas las vamos pasando por harina sin cargarlas en exceso.
  4. Las dejamos que vayan chupando la harina y cuando pasen 5 minutos las freímos hasta que estén doradas, las retiramos entonces y las reservamos.
  5. Seguidamente nos dedicamos a preparar la salsa y la guarnición, picamos el ajo fino y la cebolla también, la zanahoria en círculos y la patata en cuadrados pequeños (se cocerá antes).
  6. Comenzamos por echar el ajo y la cebolla en el mismo aceite de freír las albóndigas y dejamos pochar a fuego medio hasta que quede ésta última transparente.
  7. Añadimos entonces la zanahoria, le damos un par de vueltas y agregamos el tomate, removemos y dejamos 10 minutos que evapore el agua.
  8. Agregamos las albóndigas y cubrimos todo con agua, las dejamos 15 minutos más que cuezan, a los 10 echamos la copa de brandy.
  9. Pasado el tiempo añadimos entonces las patatas y las dejamos otros 15 minutos o hasta que estén blandas.
  10. Cuando comiencen a estar listas veremos que se tornan del color de la salsa y la cocina huele que alimenta.
  11. Será el momento de echar los guisantes, con 5 minutos será suficiente para que estén hechos.
  12. Apartamos del fuego, dejamos reposar unos minutos y ya podemos servir.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your personal preferences gradually. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make basic modifications to accomplish this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. As for standard food preparation abilities for beginners you do not require to discover them however only if you understand some easy cooking methods.

This isn't a full guide to quick as well as very easy lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Make Speedy Albóndigas en salsa. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments