Minestrón con albóndigas

Minestrón con albóndigas

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Minestrón con albóndigas. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Minestrón con albóndigas is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes delicious. Minestrón con albóndigas is something which I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Minestrón con albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Minestrón con albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Minestrón con albóndigas is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Minestrón con albóndigas using 24 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Lo lindo de esta sopa italiana es que se usan los vegetales que hay en la estación. No hay una receta específica para hacerla. Así que en diferentes meses tendrá diferentes vegetales disponibles.
Los ingredientes principales para hacer esta sopa es cebolla, apio, zanahorias, tomates, porotos, caldo de carne o pollo, pasta, algún tipo de carne como vacuno, pollo, cerdo, queso parmesano y arto cariño para hacerla. Es una de mis sopas preferidas

Ingredients and spices that need to be Get to make Minestrón con albóndigas:

  1. 18 albóndigas. 3 por persona
  2. 2 cucharadas aceite
  3. 3/4 taza cebolla cortada en cuadros pequeños
  4. 1 diente ajo picado
  5. 3/4 taza pimiento rojo cortado en cuadros
  6. 3/4 tazas zanahoria
  7. 3/4 taza zapallo cortado en cuadros
  8. 1 y ¼ litros de agua
  9. 3/4 taza porotos verdes cortados en trocitos
  10. 3/4 taza apio cortado en cuadros
  11. 1 taza repollo cortado en cuadros
  12. 1 papa dulce cortado en cuadros
  13. 3 tazas porotos desgranados cocidos
  14. 1 tomate grande cortado en cuadros
  15. 3/4 taza salsa de tomate
  16. 2 cubitos caldo de pollo
  17. 1 cucharadita sal
  18. 1/4 cucharadita orégano
  19. 1/4 cucharadita tomillo
  20. 1/4 cucharadita pimienta en polvo
  21. 1/3 taza espagueti cortado en trozos pequeños
  22. 1 cucharada perejil picado
  23. 3 hojitas albahaca en tiritas
  24. 1/4 taza queso parmesano

Instructions to make to make Minestrón con albóndigas

  1. Medir y cortar los ingredientes necesarios.
    ALBÓNDIGAS DE CARNE DE VACUNO
    PORCIONES: 28 ALBÓNDIGAS
    ½ kg de carne molida
    1 huevo
    ¾ tazas de leche
    1 taza de pan rallado
    1 diente ajo picado fino
    1 cucharada de perejil picado fino
    ¾ taza de cebolla picada fina
    2 cucharaditas de sal
    Pimienta al gusto
    En un recipiente redondo batir el huevo con la leche.
    Agregar y revolver el pan rallado, ajo, perejil, cebolla, sal, pimienta. Mezclar todo esto con la carne y hacer bolitas del tamaño que desee.
  2. Rebozar las albóndigas en harina removiendo el exceso.
    Calentar el aceite una olla profunda. Freír las albóndigas a fuego moderado, que queden doradas alrededor. Remover las albóndigas de la olla. Sofreír la cebolla con el ajo. Agregar pimiento rojo, zanahoria, zapallo, tapar y cocinar por unos minutos para que suelten sabor y color. Agregar, los porotos verdes, apio, repollo, tallo de brócoli o brócoli, papa dulce, choclo, sal, orégano y tomillo.
  3. Agregar el agua, porotos, tomate, salsa de tomate, cubitos de pollo y dejar que hierva. Bajar el fuego y dejar cocinar por unos 5 minutos.
    Agregar la pasta y las albóndigas, dejar que se cocine por unos 9 minutos más hasta que la pasta esté cocinada.
    Agregar perejil y albahaca, Apagar el fuego, dejar a reposar por 5 minutos y servir.
    Poner en la mesa queso parmesano.

As your experience as well as self-confidence expands, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a little essentially hot, you can make easy modifications to achieve this goal. In other words, start making your recipes on time. As for basic cooking skills for beginners you don't need to discover them however just if you understand some simple cooking strategies.

This isn't a complete overview to fast and also simple lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food Easiest Way to Make Award-winning Minestrón con albóndigas. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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