Albóndigas al vino
Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas al vino. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas al vino is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Albóndigas al vino is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas al vino, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al vino delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas al vino using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
Las albóndigas son un plato muy Made in Spain, una vez por semana al menos en una casa donde cocine la abuela tendrás este plato como menú básico y los domingos una paella, claro está. De esas recetas caseras que, en España, te encuentras en cualquier restaurante que se precie de tener buena comida de casa. ¡No es increíble lo bien y rico que se come en España y que la comida de casa puedes encontrarla en cualquier rincón de estas tierras! Y si te mueves por los pueblos españoles y sus mesones, tabernas, y el típico bar sabrás de lo que hablo si visitas mi país. No porque viva en él, he recorrido medio mundo y he comido muy bien pero, ¡como en España, en ningún sitio!
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas al vino:
- 600 g carne picada (de carne vacuno o cerdo o combinado)
- 3 huevos
- 200 g pan rallado
- 150 ml leche
- Sal y pimienta
- 3-4 dientes ajos
- 1 puñado perejil
- Harina para rebozar
- 50 g aceite de oliva
- 1 cebolla grande
- 1 zanahoria
- 300 ml vino blanco
Steps to make to make Albóndigas al vino
- Pelar los ajos y pásalo por un prensador de ajos. Corte el perejil bien pequeño. Agregue a la carne junto al pan, el huevo y la leche. Mézclalo todo y salpimiente al gusto. Déjelos reposar unos 20 o 25 minutos. Forme bolitas del tamaño que desee y rebose en la harina.
- Corte en juliana la cebolla y en rodajas la zanahoria. Reserve. Ponga el aceite a fuego medio alto en una cazuela y cuando esté templado agregue la cebolla en juliana. Una vez que esta, esté pocha agregue las albóndigas hasta que se doren junto a la cebolla. Luego agregue el vino blanco y las zanahorias. Tape la cazuela y deje cocer a fuego bajo hasta que las zanahorias estén blandas.
- Saque las albóndigas de la cazuela y pase el resto por un triturador para obtener una salsa consistente y homogénea. Vuelva a poner la salsa junto a las albóndigas en la cazuela y déjelo cocer a fuego lento unos 15 minutos. Para emplatar ponga las albóndigas con su salsa y compártelas con patas fritas.
- Tips: Si la salsa queda muy fluida puede agregarle una cucharadita de harina remover la salsa y dejarla cocer a fuego lento. Obtendrá una salsa más espesa. El truco para que la salsa de las albóndigas quede con un toque dorado, está en la cebolla al freírlas y dejarlas dorar. Para que las patatas quedarán siempre crujientes mi madre, luego de cortarlas y lavarlas las dejaba reposar un rato antes de freírlas, en agua con sal.
As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet plan and also adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy modifications to attain this goal. Simply put, start making your dishes in a timely manner. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not need to learn them yet just if you grasp some simple cooking methods.
This isn't a full guide to quick and also easy lunch dishes yet its great something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Favorite Albóndigas al vino. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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